Bel mij
Autoschade? Voordelig hersteld!

Autoruitschade

Stelt u zich eens voor: u maakt een rit in uw auto langs de kust op een mooie zomerdag. En dan opeens hoort u een harde tik: een steentje tegen uw voorruit met als resultaat een lelijk sterretje of zelfs een kleine barst. Erg vervelend en storend, zeker als dit uw zichtveld belemmerd.

Ons advies bij ruitschade

Wij adviseren u om niet te lang door te rijden met autoruitschade, ook al lijkt het dat een sterretje op het eerste gezicht niet onmiddellijk gevaar oplevert. Met name temperatuurverschillen kunnen een sterretje snel vergroten. Het scheelt nogal in tijd en kosten om een sterretje te laten repareren voordat de ruit door barst. Denk hierbij niet in de laatste plaats ook aan de veiligheid van uzelf, uw inzittenden en andere weggebruikers.

Ruitschade laten repareren?

In alle gevallen van autoruitschade bent u bij Schadenet aan het juiste adres. Zowel bij reparatie van ruitschade als bij vervanging van de gehele ruit. Neem voor meer informatie over de verschillende vormen van autoruitschade snel contact op de met de Schadenet locatie bij u in de buurt. Laat u adviseren door een expert!