Bel mij
Autoschade? Voordelig hersteld!

Over Schadenet B.V.

Welkom op de website van Schadenet B.V. Met ruim 120 verstigingen verspreid door heel Nederland zijn wij altij bij u in de buurt.

Wij onderscheiden ons in de automotive markt door middel van een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk. Omdat wij een franchiseketen zijn, worden de voordelen hiervan maximaal gecombineerd met individueel ondernemerschap. Private ownership geeft u de garantie van maximale betrokkenheid van onze franchisenemers. Dit betekent dat u bij ons iedere dag gemotiveerde, enthousiaste en goed opgeleide medewerkers treft die er alles aan doen de nare gevolgen van autoschade volledig uit handen te nemen.

Over autoSchadeNet

AutoSchadeNet is een initiatief van Schadenet B.V. Waar Schadenet de zakelijke markt bewerkt is autoSchadeNet bedoeld als dienstverlener voor de particuliere markt.

Betrouwbaar autoschadeherstel

Alle vestigingen maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het autoschadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. 

Schadenet zet zich tevens in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien loopt Schadenet vooruit op het gebied van groen schadeherstel. Alle Schadenet franchisenemers zijn multi-site gecertificeerd:

  • Gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001;
  • Erkend Duurzaam gecertificeerd;
  • Duurzaam Repareren gecertificeerd;
  • Alle Schadenet locaties zijn tevens aangesloten bij de FOCWA.

Neem gerust via deze gegevens contact met ons op.