Bel mij
Autoschade? Voordelig hersteld!

Spotrepair bij lakschade

Spotrepair is een benaming voor het plaatselijk bijspuiten van lakschade. Heeft u kleine schade aan uw auto? Bijvoorbeeld een (kleine) kras door uw autosleutel of takken? In veel gevallen is het mogelijk om alleen plaatselijk dat plekje te spuiten in plaats van het gehele onderdeel. Dit scheelt aanzienlijk in arbeid en dus in (wacht)tijd en kosten. Heeft u een dergelijke schade? Vul snel de schadecalculator in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van de Schadenet locatie bij u in de buurt!

Button Calculator

Plaatselijk spuiten lakschade

De methode spotrepair maakt het mogelijk kleine schades aan o.a. bumpers en portieren snel en gemakkelijk te herstellen zonder gebruik te maken van een dure spuitcabine. Via de schadecalculator van Schadenet kunt u gemakkelijk een indicatie van de kosten krijgen. De methode spotrepair is enkel mogelijk bij een kras ter grootte van maximaal een A4’tje.

Lakschade door steenslag

Steenslag in uw autolak is helaas onmogelijk te voorkomen en komt zelfs bij het rijden van langzame snelheden al voor. Bij lakschade door steenslag is spotrepair de perfecte methode om dit te herstellen.