Bel mij
Autoschade? Voordelig hersteld!

Uitleg autoschade calculator

Fijn dat u gebruikt wilt maken van de schadecalculator; een handige tool om een indicatie te krijgen van hoe voordelig het herstellen van autoschade kan zijn. Wij selecteren automatisch het dichstbijzijnde schadeherstelbedrijf voor u, maar u bent uiteraard vrij in uw keuze.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: geef aan welk type/model auto beschadigd is?

Stap 2: waar bevindt de autoschade zich?

Zodra u het type/model auto heeft geselecteerd, kunt u aangeven waar de autoschade zich bevindt. U heeft de keuze uit beide zijkanten, de voorkant, bovenkant en achterkant. Klik vervolgens op het plusteken op het betreffende onderdeel en selecteer of het een kras of deuk betreft. Meerdere schades? U kunt maximaal drie schades per onderdeel selecteren en uiteraard meerdere onderdelen. 

Stap 3: Type lak

Alle schades ingevuld? Om een zo nauwkeurig mogelijk indicatie van de kosten te geven zijn wij benieuwd welk type lak uw auto heeft. Indien u dit niet weet, is dit ook geen probleem. Wij gaan dan uit van de duurste optie, zodat het achteraf enkel mee kan vallen.

Stap 4: Voer uw gegevens in.

Voer tot slot uw postcode en huisnummer in zodat wij alvast de dichtstbijzijnde vestiging voor u kunnen selecteren. Op het volgende scherm ziet u vervolgens een indicatie van wat het autoschadeherstel gaat kosten. Voer vervolgens de rest van uw gegevens in en u kunt binnen 12 uur een offerte op maat verwachten.

Bereken nu via onderstaande link snel en gemakkelijk hoe voordelig het is om de autoschade via Schadenet te herstellen:

Button Calculator

Heeft u op- of aanmerkingen, suggesties of vragen met betrekking tot de schadecalculator, laat het ons dan gerust weten via onderstaande gegevens!

Telefoonnummer (bereikbaar ma-vr 09:00u-17:00u):
0346 - 28 26 40
E-mailadres:
nederland@schadenet.nl