Bel mij
Autoschade? Voordelig hersteld!

Lakschade door vogelpoep? Kom naar Schadenet!

Iedereen heeft dit al wel eens meegemaakt... Net de auto gewassen of door de wasstraat gehaald en binnen een dag heeft er al weer een vogel zijn behoefte gedaan boven de auto. Met als gevolg een lelijke, smerige witte flats op uw mooie glimmende lak. Vogelpoep: erg frustrerend!

Naast de frustratie is vogelpoep ook nog eens schadelijk voor het uiterlijk van uw auto. Het is een veelgemaakte vergissing dat dit zou komen door giftige, schadelijke of bijtende stoffen in de vogelpoep. Dit is niet de oorzaak. De oorzaak is dat de lak van uw auto namelijk 'leeft'. Tijdens temperatuurverschillen in de buitenlucht, zet de lak van uw auto uit en krimpt vervolgens weer in. Dit is onzichtbaar voor het blote oog. Behalve als er op een bepaalde plek vogelpoep zit of heeft gezeten. Dan blijft er een - op het oog - doffe plek achter op de autolak.

Lakschade herstellen

Is hier dan niets meer aan te doen? Natuurlijk wel! Bij Schadenet weten we wel raad met de gevolgen van vogelpoep op autolak. En de kosten hiervan vallen alleszins mee. Maak nu snel een afspraak bij Schadenet. Wij verwijderen niet alleen de lakschade, maar willen u tevens enkele tips meegeven hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen. Vind hier de Schadenet vestiging bij u in de buurt en maak meteen een afspraak!
Button Calculator